Framsida
Meny
Kontakt oss
Adresse
Kvinnherad Undervannsklubb
Telefon
99446602
E-post
eskil@prograde.no
Org.Nr
948770504
Linker

Stinger service

Her legger eg noen bilder når vi har service på stingeren. Bunnsmøring,polering osv.

Utstyr for salg


Bilder 2014 og 2015

Prøver legge inn bilder fra 2015 turer her. Det vil nok bli litt rot til å begynne med

Dykking ved Kvimmsen 13.01.2013

Det blei en fin tur med ett fint dykk rundt Kvimmsen. Trond Arve var båtfører og gjorde sitt til at Bjørn Kenneth, Kristian og Jan Arthur fekk et fint dykk.

Romjulsdykk 2012

Det var Rune Petterson, Kristian A Karlsen, Jan Arthur Kalsaas og Robert Tungesvik som stilte på romjulsdykk denne gangen. Det var Bjørn Andreassen som var fotograf

Ænes 04.10.12

Me hadde eit fantastisk dykk her. Kjetil Sunde, Bjørn Kenneth, Kristian A. Karlsen og Jan Arthur Kalsås. Mykje liv og god sikt.

Fritidsmessa

Fin profilering av klubben på fritidsmessa i Husneshallen !!!!!! Var mangen innom som ville vite litt meir om dykking. Dette blei godt ivaretatt av Odd Reidar Hansen, Tron Arve Moen og Kennet Lindås. Jan A K

Fritidsmessa

Fin profilering av klubben på fritidsmessa i Husneshallen !!!!!! Var mangen innom som ville vite litt meir om dykking. Dette blei godt ivaretatt av Odd Reidar Hansen, Tron Arve Moen og Kennet Lindås. Jan A K

Egypt på Liveaboard

Jan Arthur, Odd Reidar, Kjetil Reime og Robert Tungesvik tok seg ein tur ei veka på liveaboard i Hurghada Egypt. Kjempe opplevelse :-)

Dykketur med barnehagen på Sunde

Kenneth og Sigmund tok eit dykk i lag med 'Monsterbedriften' i fra Sunde barnehage. Der tok dei med seg forskjelligt opp på land så ungane fekk sjå og lære litt om kva som finnes i sjøen.

Kolsøyo 18.12.11

Kjetil og Kenneth på tur ved Kolsøyo.

Diversnight 2011

Her er noen bilder fra Diversnight 02. november 2011.

Dykke helg på Bømlo 21-23 / 2011

Det var Jan Arthur, Kjetil Reime, Bjørn Kenneth Andreassen og Robert Tungesvik som hadde ei kjempe helg på Bømlo. Vi dykka i lag med ein gjeng fra Hardanger dykk. Vi hadde ei kjempe helg som vi gjerne er med på fleire ganger :-)

Dykking i Bogsnes ein haust kveld 21-09-11

Da var det tid for eit vellykka dykk ca kl 20 i Bogsnes, det var Jan Arthur, Kjetil R, Odd Reidar og Robert som fekk sjå masse fint. Kan ikkje sei anna at detta burde dåke prøvd :-)

Det var populært med fiskestamp på kystkulturdagane

Kvinnherad Undervannsklubb hadde også i år stand på kystkulturdagane på Sunde. Stampen vart ein stor suksess .

Dykking i bogsnes Torsdag 08.09.2011

Her vart det samla inn litt ymse til å ha i karet på Sunde ved kystkulturdagane. (Hummaren ein ser på nokre av bilda blei selvfølgelig ikkje rørt)

Dykking i Røyrvik

I dag var det Robert og Odd Reidar som tok eit fint dykk i Røyrvik. Som vanleg blei det eit fint dykk:-)

Dykking Breiviko 27/8 2011

Det var Robert og Odd Reidar som tok seg ein båt tur ut fra båthavna på Husnes for inn i Breivika. Nok eit fint dykk :-) Dette var vårt siste dykk i semitørr :-)

Prøvetur med Stinger'n :-)

Torsdag 12.05 var me eit par heldige som fekk prøve denne fantastiske båten ein tur på fjorden vår. Detta blir så utrulig bra!

Dykketur hos Audun i Uskedalen

Audun Eik inviterte oss til å dykke utfor naustet hans i Uskedalen og når me kom opp igjen så hadde han og kona diska opp med mat og drikke som er ein konge verdig. Når me allikavel var nede, så såg me no øve fortøyninga til Audun i samme slengen.

 


Divers Night 2010

Torsdag 02.12 gjekk årets Diversnight av stabelen, på Bogsneskaien for Kvinnherad Undervannsklubb sine medlemmer. Det var ein flott gjeng som møtte opp denne usannsynlig kalde kvelden, 6 stk som gjekk i sjøen og like mangen som var hjelpemannskap på land. Totalt var det ca 3000 dykkere rundt heile verden som gikk i sjøen på samme klokkeslett denne kvelden, det nøyaktige tallet var ikke klart når dette blei skrevet, sjekk www.diversnight.com for meir informasjon. Eg vil retta ein stor takk til Byggern Husnes for tilgang til lokaler og straum, dette var kjempeflott!

Onsdag 10.11.10 Røyrviko

Jan Arthur og Bjørn Kenneth var og dykka denne kvelden og kom over ein hågjel(ringhai), disse er sjeldne å sjå for dykkarar.

Rescue-Diver kurs Hausten 2010

Det blei holdt eit Rescue-Diver kurs på Sunde fra 30. Sept - 3. Oktober. Dei som deltok er: Kjetil S, Kenneth, Bjørn Kenneth, Kim Arne, Robert, Jan Arthur, Kjetil K og André.

 

Dette var eit kjekt og lærerikt kurs som vil øke nivået på sikkerheten ved dykking betraktelig.

Onsdag 06.10.10 Bogsnes

6 mann i sjøen på Bogsnes i kveld: Kenneth,Bjørn Kenneth, Odd Reidar, André, Robert og Jan Arthur. Såg ein dei fisk, men i kveld var det denne krabben som imponerte.

Søndag 11.07.2010 Røyrviko

Kjetil, Robert, Odd Reidar og Kim Arne hadde denne dagen eit kjempeflott dykk med god sikt og masse liv, deriblant ei kjempestor piggskate.

Fredag 09.07.2010 Oskesviko

Kjetil og Jan Artur dykka inne ved steinkaien i Oskesviko. Fint dykk med masse liv og god sikt.

Dykketur til Gulen dykkesenter

Det var kun Jan Arthur som deltok fra Kvinnherad Undervannsklubb på denne turen, men han hadde ei kjempekjekk helg med 4 flotte dykk. Han anbefaler denne turen når muligheten skulle by seg igjen.

Søndag 11.04.2010 todykkstur til Seløysund

Me var 4 stk som møtte opp denne dagen, me tok turen over fjorden til Seløysund der me hadde 2 dykk, med grilling og kos i nydelig sol.

Søndag 28.03.2010 Beltesnes/Kornsteinevika

Det ble ett fint dykk sjølv om det var litt surt på land. Turen gjekk til Beltesnes / Kornsteinevika. Dei som hadde helsa til og stille i dag var Marco, Bjørn Kenneth, Odd Ulltang og Jan Arthur.

Torsdag 25.03.2010 Gangstø

Fin plass med mye krabbe og hummer.

Søndag 14.03.2010 Skreddarviko

5 stk som møtte og hadde eit flott dykk i krystallklar sjø.

Tirsdag 09.03.2010 Røyrvik

Denne dagen var me 5 stk som møtte opp og me hadde eit kjempeflott dykk der me såg blant anna steinbit og hummer.

Søndag 14.02.2010 Bogsnes kai

Vi var 3 stk denne dagen. Robert, Odd Reidar og Bartek.

Søndag 31.01.2010 Skreddarviko

3 stk som dykka denne dagen, Jan Arthur, Bjørn Kenneth og Bartek.

Torsdag 27.01.2010 Omvikdalen(Kvinnherad Energi)

Me var 6 stk som deltok denne kvelden.

Søndag 20.01.10 Ænes

Denne gangen vart det ein god gjeng som møtte opp og me hadde eit flott dykk. Det kom 2 stk fra Hardanger Dykkeklubb.

Tirsdag 12.01.2010 i Bogsnes

Det var 3 stk som trossa kuldegradene denne dagen. Bjørn Kenneth, Jan Arthur og Odd Reidar. 35min - 4 grader i snitt temperatur. Dybde 16,7meter.

Søndag 03.01.10 Bogsnes

Denne søndagen var me 3 stk som trossa kuldegradene. Me møtte i båthavna på sunde og bestemte oss for å dykka i bogsnes. Fint dykk der me fekk sjå steinbit og hummer.

Første klubbdykk 2009

Første dykket i klubbens regi i 2009. Oppmøte i båthavno på Sunde, tok så Jan Arthur sin båt ut til Oskesviko.

Bilder fra dykkertreff på Føyno hausten 09

Me reiste 3 stk på dette treffet fra klubben vår. Stord Undervannsklubb inviterte og stod for opplegget. Det vart ei kjempeflott helg med 4 kjekke dykk i området rundt Føyno. Dette anbefales å hive seg med på ved seinere anledninger!

Diverse bilder fra diverse dykk

Her blir det lagt ut diverse undervannsbilder, hvis du har noken du vil dele med oss kan du sende dei på mail til kjetilsunde@hotmail.com

 
  Tilbake

 
Sponsorer
Dynamiske websider: iDrift AS